zondag 6 maart 2011

Reinout Oerlemans Concept ontwikkelaar NIkky Cirkel                                                       Concept ontwikkelaar Reinout Oerlemans
Reinout Oerlemans ook wel bekend als Arthur in Goede tijden Slechte tijden is geboren op 10 juni 1971. Vader van vier kinderen en getrouwd met Danielle Oerlemans – Overgaag.

Tijdens zijn rol als Arthur in GTST van 1990 tot 1996 is Reinout Oerlemans bekend geworden bij het Nederlandse publiek.

In 2008 verhuisde de familie Oerlemans naar Hollywood omdat het hoofdkantoor van Eyework in Nederland kwam het gezin terug naar Nederland in 2009.
In vijf jaar tijd is het bedrijf uitgegroeid tot één van de grootste productiebedrijven van Nederland.
Het bedrijf heeft al vele verschillende programma's heeft geproduceerd
Programma's zoals Jensen, so you wanna be a popstar en de Nationale IQ-test zijn door Eyeworks geproduceerd. Het bedrijf heeft verschillende vestigingen in 15 verschillende landen. En veel van de programma's zijn verkocht aan buitenlandse tv zenders.
Eyeworks heeft in 2010 New Kids Turbo geproduceerd.

Reinout Oerlemans is door een GTST bekend geworden en staat nu als vierde in de lijst van de Quote 500 als selfmade miljonair. Hij heeft zichzelf tot opgewerkt tot één van de grootste concept ontwikkelaars in een hele korte periode en er zullen nog veel programma's door Eyework worden geproduceerd.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten