woensdag 22 december 2010

NS Faalt- Mislukt winter concept - Nikky Cirkel

NS wordt niet meer serieus geworden na het falen van de winter 2010

Alle reizigers die elke dag gebruik maken van de diensten van NS zijn het erover eens dat ze deze winter hebben gefaald zonder enige twijfel.
Het begon bij de eerste sneeuw val in November, echter was de sneeuw sneller verdwenen dan verwacht.
Maar net voor de kerstdagen faalde NS vreselijk, toen sneeuw en kou het treinverkeer dagenlang ontregelde en de spoorwegen treinreizigers zelfs opriep niet met de trein te gaan.
http://www.nufoto.nl/fotos/125273/negatief-reisadvies-ns.html

Het vertrouwen in NS is totaal verdwenen vooral omdat de Nederlandse Spoorwegen ons liet blijken klaar te zijn voor de winter. NS en Prorail investeerden tientallen miljoenen in de voorbereidingen van de winter. Echter faalde zij en werden daarentegen enorme chaos op het spoor veroorzaakt.. De tienduizenden reizigers van de NS waren gedupeerd, iedereen kwam te laat.

Dat de weersomstandigheden problemen zou veroorzaken was bekend maar dat er onduidelijke logistieke informatie werd vrijgegeven en reizigers van perron naar perron werden gestuurd niet. Dit had voorkomen moeten worden, er zouden bussen klaar moeten staan om de mensen uit de kou te houden.
De oefening van 10 oktober was geheel voor niets, NS had een noodregeling moeten treffen, desnoods op hun kosten alle vrije bussen van het land moeten huren. De reizigers betalen genoeg geld om te kunnen reizen.

Echter was het filmpje van de NS misleidend, te zelfverzekerd, de reizigers vertrouwde op de Nederlandse Spoorwegen. Daarom is het filmpje van de buis gehaald. Dit is niet de eerste keer er zijn al meerde malen reclames gemaakt om de samenleving een vertrouwd gevoel te geven om in de winter te reizen maar telkens stelt de NS Nederlandse treinreizigers teleur.
http://www.treinreizigers.nl/

1 opmerking:

  1. Dit was de winter van 2010...We staan nu voor de winter van 2012, twee jaar later, en we kunnen nog steeds niet met vol vertrouwen uitkijken naar een veilige winter op het spoor. Ben benieuwd hoe de situatie er over zo'n drieenhalve wek voor staat!

    BeantwoordenVerwijderen