dinsdag 14 december 2010

Online Trendwatcher Leon Pals - Nikky Cirkel

Nederlandse Trendwatcher


De 25-jarige Leon Pals is een online trendwatcher en bedenker van de online verkoop techniek via Twitter http://dealrt.com/
Hij is eigenaar van het Rotterdamse trendwatching firma Zwirt

Leon Pals is zijn carrière niet begonnen met het idee trendwatcher te worden. Hij is eerst gaan studeren aan de hotelschool, na deze studie is hij aan het grafisch Lyceum gaan studeren waar hij na drie jaar stopte om de studie Mutlimedia Design te gaan volgen. Tijdens deze opleiding startte hij zijn bedrijf Zwirt.
Het idee achter zijn Zwirt is dat die zich richt op innovatie en de ontwikkelingen op het web gemeengoed te maken voor alle organisaties.
Door middel van zijn weblog en de filmpjes op zijn site probeert hij inzicht te geven in de nieuwe trend ontwikkelingen

Zwirt lanceert zelf ook projecten zoals Dealrt, dit is een manier om online via het Twitter platform jou producten te verkopen.
Er kan een advertentie op Dealrt worden geplaatst en de advertentie kan gepromoot worden op Twitter in je sociale netwerk. Gehele social netwerk ziet meteen wat de advertentie inhoudt en wat er wordt aan geboden.
Inloggen kan door middel van de huidige Twitter account.

''Over drie jaar moet Zwirt een bekend merk zijn in de markt met meerdere succesvolle projecten'' vermeldde de jonge trendwatcher Leon Pals.


Bronnen:
http://www.idealize.nl/2010/11/zwirt-online-trendwatcher-en-bedenker-van-dealrt/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten